Vuonna 2004 perustettu Linnunmaa Oy on juridiikkaa ja luonnontieteitä yhdistävä ympäristöalan asiantuntijayritys. Linnunmaan henkilökunta koostuu valikoidusta asiantuntijatiimistä, jossa yhdistyvät niin ympäristöjuristien, luonnontieteilijöiden kuin insinöörienkin taidot.

Linnunmaan toiminta perustuu korkeaan osaamiseen. Jokaiseen projektiin valikoidaan siihen parhaiten soveltuvat asiantuntijat. Yhdistämällä luonnontieteellisen, teknisen ja juridisen osaamisen asiakas saa ainutlaatuisen yhdistelmän monialaista osaamista heidän tarpeittensa mukaisesti.

Linnunmaa toimii Suomessa ja ulkomailla. Toimipisteet ovat Joensuussa, Tampereella ja Helsingissä. Yhtiön kotipaikkana on toiminut alusta asti Joensuu.

Sweco on ostanut Linnunmaa Oy:n osakkeet 2.1.2019. Linnunmaan palvelut täydentävät Swecon turvallisuuspalveluita teollisuuden ympäristöpalveluiden ja tuoteturvallisuuden osalta. Toisaalta Linnunmaan erikoisosaamiselle tulee laajempi näkyvyys Swecon laajan kansainvälisen verkoston kautta. Kaupan myötä Swecolle tulee uusi toimipiste Joensuuhun. Lue lisää tiedotteesta.

Linnunmaa on Tekesin innosvaatiosetelin palveluntarjoaja. Lisää tietoa innovaatiosetelistä löydät Tekesin sivuilta.